Uložit do oblíbených

 

Využijte možnost uložení Vaší konfigurace popř. grafiky do oblíbených - Vaše data zde budou uložena po dobu 60 dní od data poslední změny. Než budou Vaše data smazána, budete o tom informováni automatickým upomínkovým emailem.

Kliknutím na „Změnit“ máte v rámci seznamu oblíbených položek možnost Vaši konfiguraci popř. grafiku použít i později.

Mějte prosím na paměti, že ukládání do oblíbených je možné pouze po přihlášení.

 

Nebo můžete výrobek vložit přímo do nákupního košíku. I zde zboží zůstane po přihlášení uloženo po dobu 60 dní.

Po – Pá 8.00 – 16.00 hod.

+420 483 036 060

Kontaktujte nás!

Kontaktní formulář

Po – Pá 8.00 – 16.00 hod.

Live-Chat-podpora